طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید کاشی کف 26 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .DOC ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 24 صفحه
قسمتی از متن .DOC :
مقدمه
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی ایران سیاستگذاری صنعتی دولت در جهت سیاست عدم وابستگی به خارج و خودکفائی بوده، شکی نیست که این سیاست تضمین کننده استقلال و تمامیت ارضی میباشد و لحاظ اهمیت این امر میبایست طرحهای صنعتی طراحی و به اجراء گذاشته شوند که کمترین وابستگی از نظر مواد اولیه و تکنولوژی تولید و دانش فنی به خارج را داشته باشند. طرح حاضر براساس سیاست فوق طراحی شده است.
خوشبختانه در کشور پهناور ما مواد اولیه مورد نیاز تولیدات سرامیک به وفور یافت میشود. و با انتخاب روش صحیح و مناسب تولید تقریباً تمام ماشینآلات لازم نیز در داخل قابل تاُمین است. بنابراین با گسترش این رشته از صنعت نه تنها میتوان نیازهای داخلی را تاُمین نمود بلکه با حمایت دولت میتوان تولیدات سرامیکی را تا مرز صادرات نیز گسترش داد. البته ذکر این نکته لازم است که در کنار افزایش کمیت تولیدات باید به کیفیت نیز بها داد. و به آن توجه داشت و کیفیت محصولات را تا سطح قابل قبول استانداردهای بین المللی بالا برد تا بتواند در مقابل انواع مشابه معتبر خارجی رقابت نماید.
خلاصه گزارش طرح
عنوان محصول
موضوع طرح حاضر تولید کاشی کف میباشد. مشخصات کاشی مورد نظر بشرح زیر است:
1ـ ابعاد: 8/0×20×10 سانتیمتر .
2ـ وزن خاک مصرفی برای هر عدد کاشی 250 گرم.
3ـ وزن بیسکویت پخته 330 گرم.
4ـ هر متر مربع آن برابر 50 عدد کاشی میباشد.
5ـ روش تولید: تهیه پودر مرطوب و فرمدهی به کمک پرس.
ظرفیت: هفتادوپنج هزار مترمربع سالیانه.
تعداد روزکاری: سیصد روز در سال.
تعداد شیفت کاری: یک شیفت هشت ساعته به جز کورهها.
زمین: 3500 مترمربع.
زیربنا: 1152 مترمربع.
تعداد کارکنان: 31 نفر.
2) مطالعات اقتصادی:
تعریف محصول: محصول مورد نظر طرح کاشی کف میباشد. کاشی کف محصولی است سرامیکی که به سبب پخته شدن در درجه حرارت کافی بحالت نیمه شیشهای درآمده. خاصیت جذب آب آن کم و مقاومت آن در برابر سائیدگی، فشار و ضربه مکانیکی زیاد است. ابعاد کاشیهای تولیدی 8/0×20×10 سانتیمتر و 50 عدد آن برابر یک مترمربع میباشد. شماره استاندارد آن 67، ویژگیهای آن شامل مسطح بودن، قائمه بودن زاویهها، مقاومت در برابر سائیدگی، مقاومت در مقابل سائیدگی آن نباید کمتر از 25 باشد.
مقاومت در مقابل حرارت و رطوبت بدین معنی که کاشی کف باید در برابر حرارت و رطوبت به اندازه کافی پایداری کند و بر اثر این عوامل نباید در سطح روئی آن هیچگونه ترک خوردگی پدید آید. مقاومت در برابر سرما، مقاومت در برابر ضربه، رنگ ناپذیری، مقاومت در برابر فشار مکانیکی و مقاومت در برابر مواد شیمیائی میباشد.
موارد استعمال: کاشی کف به علت دارا بودن خواص مذکور و واحد بودن امتیازاتی از قبیل رنگ ناپذیری، مقاومت در برابر اسید و قلیا برای پوشش راهرو، سالنهای عمومی و سکوی راهآهن و پوشش کف بکار میرود.
3) بررسیهای فنی
پروسه تولید: برای تولید کاشی، مانند هر مصنوع دیگر، روش و یا تکنولوژیهای مختلفی وجود دارد. مساله مهم و انتخاب صحیح تکنولوژی و یا روش تولید است. این انتخاب میبایست با توجه به عوامل زیادی صورت گرفته و در کل طرح انتخابی میبایست در جهت اهداف و سیاستگذاری صنعتی کشور باشد.
طرح فوق میتواند در سطح گستردهتر با استفاده از ماشینآلات خارجی صورت پذیرد که در هر دو صورت روش کلی تولید یکی میباشد. ولیکن در حد ظرفیت پیشنهادی تجهیزات کلاً داخلی پیشبینی گردیده. روش تولید در نمودار پیوست جریان مواد و جزئیات عملیات تولیدی نشان داده شده است.
الف ـ آمادهسازی خاک: مواد اولیه مصرفی جهت تولید به صورت آماده خریداری و در سیلوی مخصوص مواد اولیه ذخیره میگردد. در زمان تولید مواد اولیه به نسبتهای مشخص وارد مخلوطکن(کماج کن) شده. در این مرحله رطوبت کافی به خاک داده میشود. (توسط پاشیدن آب) میزان رطوبت مطلوب خاک برای پرس هفت الی هشت درصد است. رطوبت کمتر و یا زیادتر خاک هر دو در کیفیت کاشی تاُثیر میگذارد.
ب ـ پرس کردن: پرس کردن یکی از مراحل مهم تولید کاشی کف است. در این مرحله کاشی شکلهای اولیه خود را میگیرد و به آن اصطلاحاً بیسکویت خام میگویند. عمل پرس کردن شامل ریختن مقدار معینی خاک کماج شده روی صفحه پائین قالب و فرود آمدن نصفه بالائی است. در اثر فشار ذرات خاک به سرعت در جهات مختلف حرکت کرده تا تمام زوایای قالب را پر کند. معمولاً نصفه بالائی و پائینی به شکلهای مختلف و مناسبی منقوش است. نقشهای بالائی جنبه تزئینی داشته و نقشهای زیر گاه اسم تولید کننده و اغلب دارای شیارهای لبه داری است که کمک به چسبندگی کاشی در روی کار میکند.
ج ـ خشک کردن بیسکویت: عمل خشک کردن بیسکویت در این طرح یک تونل خشک کن به طول 12 متر صورت میگیرد. بیسکویتهای پرس شده توسط کارگر وری تسمه نقاله گذاشته خواهد شد و توسط آن به سمت تونل خشک کن هدایت خواهد شد. هوای گرم تونل از طریق کانالهائی که سردیکر آنها به کورههائی که در حال خشک شدن میباشند وصل است تامین میگردد.بدینوسیله در هزینههای سوخت صرفهجوئی شده و مدت زمان تولید به طور محسوسی کاهش مییابد.
د ـ پخت بیسکویت و لعاب: پخت بیسکویت در دو دستگاه کوره به ابعاد 5/2 × 3 ×3 صورت میگیرد. بیسکویتها توسط کارگر در کوره چیده میشود و مشعل کوره (گازی یا گازوئیلی) روشن میشود. پخت بیسکویت حدود هشت ساعت طول میکشد که از این مدت شش ساعت اول هر یک ساعت یکصد درجه به حرارت کوره افزوده میگردد و بقیه مدت درجه، درجه حرارت حدود 960 خواهد بود. مشعل کوره ایرانی و آجر نسوز آن نیز داخلی است. اگر کوره به حال خود رها شود به مدت 12 ساعت خنک خواهد شد. در این طرح با تعبیه فن و دمیدن هوای سرد به کوره (پس از اینکه خدود دو ساعت از خاموش کردن مشعل گذشت) مدت خنک شدن به میزان زیادی تقلیل خواهد یافت. از هوای گرم بوجود آمده برای گرم کردن تونل خشک کن استفاده میگردد. دو دستگاه کوره مشابه مخصوص پخت لعاب خواهد بود. چیدن در کوره پخت لعاب و بیسکویت خام با هم فرق دارد. برای پخت لعاب کاشی را میبایست در بین شیارهای کاستهائی که نسوز است قرار داده میشود.
لعاب ردن بر روی بیسکویتهای پخته شده به صورت اسپری میباشد. دستگاه اسپری که شامل پرس زدن بیسکویت برای تمیز کردن آن قبل از پاشیدن لعاب میباشد. برای تهیه دوغاب لعاب از شربت (لعاب پیش ساخته) یکدستگاه بال میل پانصد کیلوئی استفاده میگردد.
سایر محصولات :
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی طلا و جواهر سازی 12 ص
لینک دانلود و خرید پایین...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی سفره عقد 20 صلینک دانلود و خرید...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید کاشی کف 26 صلینک دانلود و...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی بره پرواری...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی احداث شرکت تولیدی لوازم خواب...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی گاوداری شیری 30 راسی...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر 28 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی گاوداری شیری 30 راسی 31ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی احداث یک واحد تولیدی فرش دستباف...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه 18 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی مشاوره مدیریت 13 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید لوله و پروفیل 17 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید سیمان 20 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید رنگهای صنعتی و ساختمانی شرکت مهررنگ 225ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی 15 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی 13 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی شاد گل 58 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی احداث یک واحد تولیدی بسته بندی حبوبات، خشکبار، میوه، سبزیجات...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیهی تاسیس واحد زود بازده 11 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی کافـینت...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجیه اقتصادی قارچ 15 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح توجهی لوازم خواب...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تکثیر و پرورش آبزیان 65 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تفصیلی احداث کارخانه نساجی 57 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تجهیز گاوداری...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس مدرسه 2 زبانه 86 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تجاری کارخانه صنعتی آلیاژ...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تجاری تاسیس شرکت تولید عسل طبیعی پویندگان...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تجاری کارخانه صنعتی آلیاژ 10 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس گاداری1000...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس گلخانه...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تاسیس گاوداری...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تأسیس کارخانه سنگبری39 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تأسیس شیرینی پزی 20 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تأسیس شرکت تولید نرم افزارهای کاربردی 45 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه طراحی سنتی 12 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی 20 ص...
طرح توجیهی و کارآفرینی طرح بستهبندی خرما...
پاورپوینت در مورد امر به معروف و نهی از منکر درادیان پیشین از نظر قرآنپاورپوینت در مورد آمار و کاربرد آن در مدیریت
تحقیق درباره آموزش و پرورش در ایران
طرح توجیهی کار آفرینی ، عکاسی
پاورپوینت آزمایش مقاومت برشی برجا
طرح توجیهی سیم و کابل
تحقیق در مورد تفاوت های دین زرتشت و اسلام
طرح توجیهی و کارآفرینی اسباب بازی
تحقیق در مورد تاریخچه نیروگاه رامین
پاورپوینت در مورد انواع ارزشیابی
پاورپوینت در مورد امنیت
پاورپوینت در مورد امواج فیزیکی
پاورپوینت در مورد الگوهای اتمی ( واقعیت اتم )
پاورپوینت در مورد امنیت غذایی
کلمات کلیدی :میzwnj گیرد بیسکویتzwnj استفاده میzwnj گردد صورت میzwnj گیرد خشک کردن بیسکویت رنگ ناپذیری مقاومت توجیهی تولید کاشی میzwnj باشد میzwnj گردد میzwnj شود مواد اولیه میzwnj بایست میzwnj گیرد تونل خشک روش تولید میzwnj تولید برابر بیسکویت مقاومت اولیه حرارت